Omakotitalon sisustus, Espoo

Maanläheiset värit luovat meille mielikuvia ympäristöstä. Niiden avulla myös hahmotamme paremmin näkemäämme, ja ne vaikuttavat kokemukseemme tilasta. Värien avulla tehdään sisustuksista mielenkiintoisia ja niitä voi käyttää hyödyksi myös tunnelman luomisessa.
 
Espoossa merenrannalla sijaitsevaan omakotitaloon saatiin luotua kodikkuutta ja ulottuvuutta. Valitsimme myös pehmeitä ja pastillisia tekstiilejä. Sisustettu koti on kivan ja kutsuvan näköinen, kun sitä sopivasti korostetaan väreillä ja tuodaan niillä kodin parhaita puolia esille.

Myös hillitysti sisustettu koti voi olla mielenkiintoinen, kun sisustuksessa käytetään keskenään sointuvia ja yhtä voimakkaita väripareja. Värit ovat silloin tasapainossa, kun et voi silmällä sanoa, kumpaa väriä on enemmän tai kumpiko vie huomiosi.
 
 

Seinän rajaukset listoilla

Kuvan seinän rajaukset on tehty listoilla. Seinälevyn päälle piirretään haluttu kuvio, jonka jälkeen valittu lista sahataan ja liimataan ( tarvittaessa naulataan ja naulan jäljet peitetään kitillä / muista hionta ) kuvion mukaisesti. Listojen laittamisen jälkeen seinä maalataan halutulla sävyllä maalausohjeiden mukaisesti.  Tuloksena kaunis ja näyttävä seinän sisustus. 

Sävyjä värimaailmaan

Kodin värimaailmaan saadaan sävyjä eri tavoin. Yksi niistä on yleisemmästä värimaailmasta poikkeava kaluste. Tämä visuaalisesti kaunis sohva tuo pirteyttä sinisen sävyllään sekä harmoniaa olohuoneeseen. Sohva näyttää pehmeältä ja kutsuvalta sekä tuo kodin tuntua. Olohuoneen sisustus näyttää raikkaalta olematta tylsä.

Sisustusvinkki

Kuinka valitaan sohvapöytä ?
Pöytää hankkiessa voi olla vaikea hahmottaa sopivaa kokoa. Mittaa sohvan leveys ja valitse pöytä, jonka leveys on 60-70% sohvan leveydestä. Sopiva korkeus: ihan hitusen matalampi kuin sohvan istuinosa.