Keittiösuunnittelu Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu

Keittiön sisustus suunnitellaan asiakkaan tarpeet ja tilan käyttö huomioiden. Keittiö on kodin sydän, joka kokoaa perheen ja ystävät yhteen.
 
Keittiösuunnittelussa huomioidaan myös rakennuksen ikä ja sen tuoma rakentamisaikakaudelle ominainen tyyli sekä kestävän kehityksen periaatteet. Keittiön sisustuksen toimivuus välillä suunnittelussa unohtuu, mutta mielestäni se on kaikkein tärkein tekijä. Suunnittelussa huomioidaan myös esteettisyys, kodikkuus, persoonallisuus ja viihtyisyys.
 
Materiaaleja, värejä ja kalusteiden ominaisuuksia on todella paljon markkinoilla. Keittiön pohjaratkaisu vaikuttaa sisustuksen suunnitteluun, mutta samanlaisissakin pohjaratkaisuissa voidaan suunnitella hyvinkin erilaisia keittiöitä. Suunnittelijan tehtävä on suunnitella ja löytää jokaiselle oman toiveen mukainen toimiva keittiö budjetti huomioiden. 
 
Tutustu myös toteutuneisiin kohteisiin, tehtävänä oli keittiösuunnittelu Helsingissä, asukkaat olivat innokkaita ruuanlaittajia ja leipureita, joten kaappitilaa piti olla sen mukaan.
 

Sisustusvinkki

Älä käytä pelkästään yhtä muotoa.
Jos yhdessä tilassa olevista kalusteista suurin osa on pyöreälinjaisia niin laita sekaan yksi kulmikas huonekalu. Tekee mukavan säväyksen.