Vuokra-asunnon sisustus

 

Lapin vuokra-asuntojen sisustus kaipasi päivittämistä tähän päivään.

Kohteissa pinnat käsiteltiin seinien osalta Tikkurila Deco Grey 1915 sekä Tikkurilan Valkoinen Harmony-sisustusmaalilla.

Lattiaan asennettiin lämpöinen puunsyinen laminaatti Flooria Swiss-Sync Chrome.

Vuokra-asunnon sisustus keittiön osalta: keittiön kaapistot ruiskumaalattiin Tikkurilan Deco Grey 1915-lämpöisellä sävyllä ja asennettiin uusi taso mikä oli jatkumoa lämpöisyydelle eikä lika näy helposti. Helppo pitää puhtaana ja kestävä.

Kylpyhuoneista tehtiin valoisampia V33 valkoisella laattamaalilla. Osa saunoista vahattiin uudestaan ja yhteen tehtiin uudet lauteet suunnitelman mukaisesti tervalepästä.

Kalusteiden ja valaistuksen osalta mietittiin toiminnallisuutta ja mukavuutta , mitä lomahuoneistolta halutaan unohtamatta SmartTv:tä ja laajakaistaa.

Muutoksilla loimme harmoniaa ja käytännöllisyyttä sekä kodikkuutta. Nyt on vuokralaisen mukava reippaan ulkoilupäivän jälkeen nauttia "kodin omaisesta"tunnelmasta.

 

Ennen:


 

Jälkeen (kuvat suurenevat klikkaamalla):


 
 

Sisustusvinkki:
Verhojen paikka:
Älä asenna verhoja ikkunan yläreunan tasolle vaan ylemmäs, sopiva korkeus on katon ja ikkunan yläreunan puoliväli. Tämä antaa vaikutelman, että huone olisi huomattavasti korkeampi. Alareunassa sopiva pituus on ihan lattian tasoon asti, mutta ei sen pitempi.

 

Ota yhteyttä, aloitetaan keskustelu sisustuksesta jo tänään! 

Chilli sisustus & suunnittelu
Sinikka Haapiainen-Mäkelä
sisustussuunnittelija
Vantaa
Y-tunnus 2828883-3

Puh. 050 5975 006
sinikka.haapiainen@outlook.com

 

Copyright © Chilli sisustus & suunnittelu

nach oben