Sisustus Helsinki

 
Lastenhuoneen sisustus, Helsinki

Kohteena oli 1930-luvulla valmistunut kerrostalo Etu-Töölössä Helsingissä. Lasten huone kaipasi lisää valoisuutta ja lattiatilaa leikkimistä varten. Lattia oli aikaisemmin tammiparketti. Sisustussuunnittelun tuloksena maalasimme lattian valkoiseksi Betolux -maalilla. Hankimme tilavat ja tukevat kerrossängyt, joissa on tilaa myös lasten kasvaa. 

Pieneenkin tilaan saa hyvin tilantuntua käyttämällä vaaleita värejä ja suosimalla kalusteita, jotka säästävät lattiapinta-alaa.

Tilasta tuli erittäin valoisa sekä toimiva, asukkaiden toiveiden mukainen.

 
 

Tee-Se-Itse

Kirpputorit, huutokaupat ja mummon ”navetat” ovat hyviä paikkoja löytää vanhoja puulaatikoita. Puulaatikoista saa tehtyä hyvinkin monenlaisia säilytysratkaisuja eri tiloihin.
Oheisessa kuvassa on tehty lastenhuoneeseen lisää säilytystilaa ja kodikkuutta. Laatikot on uudistettu maalaamalla kolmella eri sävyllä. Näin on saatu erittäin pirteä sisustuselementti ja kätevä hyllykkö. Laatikoita voi koota tilan ja tarpeen mukaan.

 
 
 

Sisustusvinkki

Suurenna tilaa peilin avulla.
Laitapa peili ikkunaa vastapäätä. Tällöin ikkunasta tuleva luonnonvalo heijastuu peilistä ja saa tilan näyttämään huomattavasti suuremmalta.
 

Ota yhteyttä, aloitetaan keskustelu sisustuksesta jo tänään! 

Chilli sisustus & suunnittelu
Sinikka Haapiainen
sisustussuunnittelija
Vantaa
Y-tunnus 2728883-3

Puh. 050 5975 006
sinikka.haapiainen@outlook.com

Tanja Siven
Puh. 050 585 3322
siventanja@gmail.com

Copyright © Chilli sisustus & suunnittelu
Tietosuojaseloste

nach oben